Sukeldumise ja snorgeldamise näomask suurus L/XL AQUA SPEED Veifa ZX

Mõeldud harrastussukeldumiseks.

Maskil on kaamerahoidik, mille saad igal ajal peale panna, et oma veealuseid seiklusi filmida.

Suurus: L/XL

Snorgeldamine on spordiala, mis hõlmab veealuse näoga ujumist veepinnal, et jälgida veealust elu.

Maski disain sobib aga ka neile sukeldujatele, kellele traditsioonilised sukeldumisprillid ja snorkel on ebamugavad. Mask koosneb plastikstruktuurist, mis sisaldab kvaliteetsest silikoonkummist (LSR) valmistatud tihendit. Maski kuju ja omadused võimaldavad mugavalt sobitada paljude näo suuruste ja kujudega. Täpse sobivuse tagamiseks kasutatakse kahte reguleeritava pikkusega elastset riba. Moonutusteta vaate tagab minimaalse sisemahuga konstruktsioon ja päikesevalguse eest kvaliteetsest vastupidavast polükarbonaadist kergelt toonitud visiir. Snorkelit saab hõlpsalt kokku panna, et hõlbustada transportimist ja ladustamist. Mask sisaldab ka hoidikut kaamerale (kaamera ei kuulu komplekti).

Kuidas valida õige suurusega Aqua-Speed ​​sukeldumismaski?
See mudel on saadaval kahes suuruses. Kui sul pole võimalust enne ostmist maski selga proovida, siis kasuta näo suuruse mõõtmiseks järgmist meetodit: Sule suu ja mõõda lõua serva ja kulmu vaheline kaugus. Kui vahemaa on alla 14 cm, vali suurus S/M. Kui vahemaa on pikem, valige suurus L/XL.

Täieliku ohutuse tagamiseks on maski esiosas klapp, mis võimaldab soovimatu vedeliku välja puhuda. See muudab maski kasutamise alati ohutuks!

Toru on kahe ventiiliga, valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest.

 

50.00  sis.KM

Laos

Laos

Tootekood: 66625 Kategooriad: , Sildid: ,

Rohkem infot

On oluline, et mask sobiks ideaalselt näokujuga. Selleks asetage mask esmalt nii, et see sobiks tihedalt, ja seejärel reguleerige selle suurust klambrite abil. Selleks, et mask püsiks kauem, loputage seda pärast iga kasutuskorda põhjalikult jooksva veega. Pärast kuivamist hoida jahedas, otsese päikesevalguse eest kaitstult. Ja kui soovite, et teie mask näeks pärast paljusid kasutusi välja nagu uus, pange see leigesse vette ja pigistage sidrunimahla. Jätke see mõneks tunniks ettevalmistatud vette. Selle tulemusena näeb silikoon, mis võib värvi muuta, taas välja nagu uus.