Randmesidemed MEDIUM IPF poolt heaks kiidetud 90 cm

Võistlus randmesidemed

Professionaalne täismust disain  12 cm pikkuse, täielikult õmmeldud takjapaelaga on  turvaline ja mugav istuvus iga kord, kui neid kasutate. Vasak-parem märgistusega saab randmesidemed  randmel kiiresti sisse kanda ja tagada järjepideva treeningkogemuse. Lisaks võimaldab pöidla aas neid hõlpsasti peale panna ja reguleerida nende suure jõudlusega tihedust, et need vastaksid kasutaja vajadustele treeningu ajal.

Pikkus: 90 cm  vastavad IPF standarditele.

IPF-i poolt heaks kiidetud ja neid saab võistlustel kanda.

ÄRGE LASTA RANDMEVALUL OMA EDASIMIST PEATA
Lodud  treeningu toetamiseks, stabiliseerimiseks ja parandamiseks ning aitavad vältida ülekoormust ja vigastusi, nagu randme nikastused, venitused ja kõõlusepõletik. Need paksud ja vastupidavad suure jõudlusega randmesidemed pakuvad tugevat tuge, ilma et need oleksid liiga jäigad.
Pikemad versioonid võimaldavad rohkem ümber randme siduda, suurendades nii stabiilsust, aga ka jäikust.

Randmesidemete kasutamine võib oluliselt parandada liigeste asendit tõstmise ajal, vältides hüperekstensiooni. Randmesidemd võivad neelata suure osa koormusest, selle asemel, et see langeks küünarnukkidesse ja randmetesse. See võimaldab hoida tihedamat haaret ja hoida ülaselga pingul, vähendades võimalust, et kang võib kükkide ajal liikuda.
Keskmise kanga segu: puuvill 45%, kumm 45%, polüester 10%

40.00  sis.KM

Laos

Laos

Tootekood: WRIST-WRAPS-MEDIUM-BLK-PRO-90 Kategooriad: ,

Rohkem infot